Foto: UNICEF / Etiopia / 2010/ Raquel Fernández

El jugador de bàsquet santboià Pau Gasol col·labora amb UNICEF per a demanar ajuda per solventar el greu problema de fam que assola part de l'Àfrica.

Gasol ha anunciat, a través dels seus comptes a les xarxes socials Facebook i Twitter, que farà una donació per cada punt que anoti a l'últim partit de preparació de l'Eurobasket Lituania 2011, que tindrà lloc el 26 d'Agost. El jugador anima també a les persones que ho vulguin a fer donacions a través d'UNICEF: es pot fer a través d'un missatge SMS, enviant la paraula SOS al 28028 (donació d'1,20€ per missatge, quantitat que pot cobrir el tractament per un dia d'un nen amb desnutrició) o a través de la web http://www.unicef.es/ on es poden donar quantitats majors.

El problema de fam que viu l'anomenada Banya d'Àfrica (Somàlia, Kenya, Etiòpia i Yibuti), afecta sobretot als nens que, per falta d'aliments i aigua, pateixen greus problemes de desnutrició que poden derivar també en malalties mortals com el xarampió, la malària, la diarrea o la pneumònia.

Gasol, ambaixador d'UNICEF des de 2003, va posar en marxa fa un any la iniciativa El Projecte de Pau, destinat a garantir als infants una educació de qualitat i a evitar problemes de nutrició i vulneració de drets.

Verónica Lamas

Més informació:

0 Comments:

Post a Comment