Foto: Schneider Electric

Schneider Electric, empresa dedicada a la gestió d'energia, invertirà 10 milions d'euros per ampliar en 12.000 metres quadrats el seu centre de logística ubicat a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat).

El centre logístic que la companyia té a Sant Boi compta ja amb una superfície de 46.000 metres quadrats. Amb els nous 12.194 metres que construiran, el centre es convertirà en el centre logístic més gran que la companyia té al món. La superfície ampliada forma part de la zona industrial propietat de Prologis, empresa proveïdora d'Schneider Electric a Sant Boi.

Després de l'ampliació, el centre serà capaç de gestionar fins a 5 milions de línies de demanda de clients que s'exportaran després a més de 100 països del món. En aquest sentit, Julio Rodríguez, el vicepresident executiu d'Schneider Electric, afirma que amb aquesta inversió la companyia vol utilitzar "el potencial logístic" de Barcelona com a plataforma per als fluxes intercontinentals. A més, el defineix com "un pas més en l'establiment de Barcelona com a centre de decisió de la companyia a nivell global".

0 Comments:

Post a Comment