Presentació de le Roux, Lyons i Sagario.
Foto: U.E. Santboiana

Ryan le Roux, Craig Lyons, Mario Sagario i Juan Severino són els nous jugadors que vestiran la samarreta de la U.E Santboiana a la propera temporada de la Divisió d'Honor de la Lliga de Rugbi.

El màxim anotador de la Lliga de Divisió d’Honor de la passada temporada, Ryan le Roux, del C.R. La Vila, ja porta tres anys a la Lliga espanyola. El jugador d'origen sud-africà està acostumat a les posicions de centre o ala i destaca per la seva velocitat.

El neozelandès Craig Lyons, també procedent del Vila, va guanyar anteriorment la Lliga del Salvador en dues ocasions i ja va estar a les ordres de l'entrenador Lewis Williams de la Santboiana. A més de la seva experiència a la Lliga espanyola, el jugador aportarà a l'equip la seva capacitat de lideratge.

Amb una gran capacitat tècnica per la melè arriba a la Santboiana l'uruguaià Mario Sagario. Després de dues temporades al Dax francès de PRO-2, també disposa d'una bona experiència amb la seva selecció.



Presentació de Severino.
Foto: U.E. Santboiana

La darrera incorporació, Juan Severino prové de l'Agronomia de Lisboa amb el qual ha guanyat tres temporades seguides la Taça de Portugal. Aquest jugador de doble nacionalitat argentina i portuguesa i destaca per la seva llarga experiència internacional i el seu poder físic en melé i en el joc.

A més, el club confirma la tornada de Damian Mantelli i la continuació de Víctor Acevedo i Pablo Llorens.

Sonia López

Més informació:
- U.E. Santboiana

0 Comments:

Post a Comment