El president de la Generalitat inaugura Mercabarna-flor el 5 d’octubre.

El proper diumenge 5 d’octubre, el sector floral d’arreu d’Espanya té una cita obligada a Sant Boi de Llobregat, perquè s’inaugura el nou mercat majorista de flors i plantes de Catalunya, Mercabarna-flor.



L’acte d’inauguració tindrà lloc a les 11h i estarà presidit per José Montilla, President de la Generalitat de Catalunya. També hi seran presents l’Alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, l’Alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, l’Alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, i el President de Mercabarna, Jordi William Carnes. Cal tenir en compte que Mercabarna-flor està situat als municipis de Sant Boi i del Prat.

S’espera que uns 2.000 professionals de la flor i la planta ornamental de tot Espanya s’apropin al nou mercat Mercabarna-flor al llarg del dia per participar en aquest acte inaugural. A Espanya, només hi ha 4 mercats majoristes de flor i planta.

Mercabarna-flor és una forta aposta de Mercabarna pel sector de la flor, que té com a objectiu dinamitzar i liderar aquest sector a Catalunya i a la resta d’Espanya.

Arquitectònicament, l’edifici s’allunya de la imatge tradicional dels mercats. Això dóna a Mercabarna-flor una importància estètica de rellevància, gràcies a què esdevindrà una referència més de l’arquitectura moderna existent a l’eix Gran Via–Autovia.

Així mateix, el 5 d’octubre, coincidint amb la inauguració del nou mercat, se celebrarà a Mercabarna-flor la XXVena edició de les Mercademostracions, un acte que s’ha convertit en cita obligada per a tots aquells professionals del sector que volen estar al dia de les últimes tendències florals i on es presentaran les principals novetats per al Nadal 2008. L’originalitat i la innovació són, en aquest sector, una eina indispensable per diferenciar-se de la competència aportant un valor afegit als seus productes.

Programa resumit:
De 10 a 14h Demostracions florals sobre les últimes tendències enflor, planta i complements.
De 11 a 12h Acte oficial d’inauguració de Mercabarna-flor.
De 16.45 a 19.15h Gran demostració floral “Especial Complements”.

Adreça:
Mercabarna-flor. Ctra. Antiga de València (B204), núm. 1. Sant Boide Llobregat.

Font: Mercabarna-flor  

0 Comments:

Post a Comment