Del 17 d’octubre fins al 28 de novembre hi haurà un concert de jazz cada divendres a un barri de Sant Boi.

El motiu no és altre que la XVII Mostra de Jazz, que com cada any ens porta els millors representants d’aquest gènere en les seves múltiples facetes: swing, rhythm and blues, bop, i fins i tot una fusió entre jazz i funk. La Mostra la inaugurarà aquesta nit a les 22h Dani Pérez Rhythm and Blues Band al Casal del Barri de Marianao.

Però la figura que centra l’atenció aquest any és Harry Allen, un saxofonista nord-americà que ha publicat més d’una cinquantena de discos aplegant èxits i premis arreu del món. La seva sensibilitat interpretativa i la seva tècnica instrumental fan de Harry Allen un dels màxims representants de l’elegància del jazz. Allen toca el saxo tenor amb Lester Young i Stan Getz com a principals referents. El dia 24 d’octubre actuarà a L’Olivera en companyia del també saxo tenor Toni Solà i el seu quartet.

Altres artistes que tocaran al ritme del jazz els propers divendres a Sant Boi són The Minimum Trio, David Pastor Trio, New Orleans Hot Six, Jazzeando Funk i Big Band Jazz Maresme, aquest últim també amb Toni Solà. Totes les bandes que participen enguany estan entre les més actives del panorama musical de jazz a Catalunya i a Espanya.

Sonia López

Més informació:
XVII Mostra de Jazz 08
- Harry Allen

1 Comment:

  1. elmarge said...
    Enhorabona per la vostra iniciativa! Us desitjo bona sort en aquest interessant projecte.

Post a Comment