Cartell dels nous cursos d'informàtica.

Ja està obert el període d'inscripció als nous cursos Apropa't a la informàtica. Avui dia la informàtica té un paper fonamental en la nostra societat ja que està present tant en la feina i els centres escolars com en el mateix domicili.

Els nous cursos Apropa't a la informàtica formen part de l'oferta municipal de formació en tecnologies de la informació i la comunicació que es realitzaran entre els mesos de febrer i juny. Cada curs té un total de 14 hores d'aprenentatge i pràctiques que es duran a terme a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer pel preu de 42 euros el curs.

El cursos que Apropa't a la informàtica presenta són 5 en funció de la temàtica que es tracti:
  • Introducció a la informàtica
  • Processador de textos: Word
  • Iniciació a Internet
  • Eines de comunicació i xarxes socials
  • Fotografia digital
Aquests cursos van destinats a tots els públics, per tant, no hi ha un límit d'edat però sí que es recomana haver tingut contacte amb el sistema operatiu Windows encara que no es tingui cap coneixement previ al curs d'iniciació. Els grups seran reduïts ja que estaran formats entre 6 a 12 persones i la metodologia s'adaptarà al nivell del grup, amb pràctiques i altres tipus d'activitats dinàmiques.

Podeu consultar els horaris dels cursos en el tríptic Apropa't a la informàtica i/o per més informació podeu contactar amb la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer (Telèfon 93 630 97 60) o bé al Servei de Ciutat Educadora de l'Ajuntament de Sant Boi - Torre del Sol - (Telèfon 93 635 12 00 ext. 441).

0 Comments:

Post a Comment