Can Massallera és un dels escenaris del festival de música Barnasants, un esdeveniment dedicat a la música d'autor que arriba a la seva setzena edició. I serà una de les més recordades pels santboians, ja que emmarcats en aquest festival tocaran a Sant Boi Ariel Rot i Mikel Erentxun.

Aquest divendres 4 de febrer, Ariel Rot visitarà Sant Boi per presentar el seu nou espectacle, Solo Rot. El compositor, guitarrista i cantant argentí, ex component de grups mítics com Tequila o Los Rodríguez, compartirà amb nosaltres alguns dels temes que ens han fet gaudir durant més de trenta anys de la seva carrera musical. El concert tindrà lloc a Can Massallera a les 21.30h.

Al mateix escenari tocarà un altre dels grans de la cançó, Mikel Erentxun, el proper divendres 18 de febrer, quan l'ex component de Duncan Dhu ens mostrarà el seu nou repertori. Definint la seva nova proposta musical com una "col·lecció de sensacions", Erentxun vindrà a Sant Boi en companyia del grup Las Malas Influencias.

Aquests només són dos dels concerts que se celebren amb motiu del Barnasants, festival que rep el nom del barri on va començar, concretament a Les Cotxeres de Sants. Els preus de les entrades a les taquilles seran de 18 euros, però també es poden comprar per avançat per 15 euros.

Sonia López

Més informació:
- Barnasants

0 Comments:

Post a Comment