Debat Can Castells TV

Debat a Can Castells TV
11 de novembre - 19.30h a Can Castells Centre d'Art o a http://www.cancastellstv.com/


Veure mapa més gran


A banda de difondre l'art contemporani, els centres d'art municipal estan esdevenint cada vegada més laboratoris de projectes que mitjançant els llenguatges artístics, especialment de tipus audiovisual, fomenten la participació dels creadors locals i de la ciutadania per reflexionar sobre les vivències presents i futures en un context de grans transformacions socials, econòmiques i culturals.

Can Castells Art / TV és un d'aquests projectes. Es tracta de posar en marxa un canal de televisió local que emetrà continguts via Internet i concebut com un canal de participació ciutadana i una plataforma de difusió de l'escena artística santboiana.

Els artistes santboians protagonitzen la primera sessió
El proper 11 de novembre, a les 19:30 h, tindrà lloc la primera retransmissió d'aquest canal televisiu experimental. En directe, des del plató de Can Castells - Centre d'Art, bona part de la comunitat artística de la nostra ciutat (artistes plàstics, videocreadors, performers, etc) es col·locaran davant la càmera per parlar del fet creatiu en aquests temps i en aquesta ciutat, per fer-nos coneixedors de les seves inquietuds i problemàtiques, dels seus projectes i anhels.

Font: http://www.cancastellstv.com/

0 Comments:

Post a Comment