L’ONG Pallapupas – Pallassos d’Hospital celebra el seu 10è aniversari i per això prepara “Un dia de nassos” pel 3 d'octubre.

Per fer-ho ha comptat amb la col·laboració desinteressada dels interns de la presó de Lledoners, que han manipulat els materials que necessiten per dur a terme la celebració: fulletons informatius i 20.000 nassos vermells.

La col·laboració de Pallapupas i el Centre Penitenciari ha estat tan gratificant que l’entitat visitarà el centre en les properes setmanes per treballar conjuntament amb els interns i enriquir la vida de les persones recloses amb el teatre i el clown.

Els nassos seran els requisits indispensables per poder gaudir dels diferents espais d’oci en família que tenen preparats els Pallassos d’Hospital per 15 equipaments lúdics d’arreu de Catalunya: el Zoo, el Tibidabo o activitats de ràfting i barranquisme amb l’ajuda de Pallapupas són algunes de les activitats que tenen preparades pel 3 d’octubre.

Pallapupas – Pallassos d’Hospital és una associació que treballa als centres sociosanitaris per a infants, joves i ancians malalts per millorar la seva qualitat de vida i aconseguir que els processos dolorosos siguin el menys traumàtics possibles. Amb el seu treball, aconsegueixen humanitzar la salut i la seva tasca ha beneficiat a més de 250.000 persones a Catalunya.

L’associació va iniciar la seva activitat la tardor de l’any 2000 a les 10 plantes de l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat. Actualment treballa a 11 hospitals d’arreu de Catalunya, i ara fa sis anys, treballen també dins dels quiròfans, acompanyant els infants abans, durant i després de la intervenció quirúrgica.

Sonia López

0 Comments:

Post a Comment