L’incendi que va afectar el passat 29 de juliol a Viladecans, Sant Climent i Sant Boi, i que ha cremat 45 hectàrees, ja ha estat donat per extingit.

Les primeres flames es van originar al voltant de les 12 del migdia al peu de la muntanya de Sant Ramon al terme municipal de Viladecans. Desprès que aquest focus fos controlat pels bombers, un segon incendi va començar al voltant de les 15 hores a la muntanya de La Miranda, a prop de Mas Ratés (Viladecans) i es va propagar ràpidament cap a Sant Climent, originant un altre focus en direcció a l’ermita de Sant Ramon.

El foc va obligar a l’evacuació dels treballadors de les naus industrials de Sant Climent de Llobregat i dels habitants de la urbanització de les Orioles, a Sant Boi. Dues carreteres d’accès a Sant Climent van sofrir talls durant tres hores.

Durant tot el matí del 30 de juliol, els bombers han estat remullant la zona afectada per evitar riscos. 63 dotacions terrestres i 13 aèries de Bombers de la Generalitat van ser necessàries per extingir l’incendi, les causes del qual seran investigades per agents rurals, encara que, segons del Bombers, les primeres dades apunten a que podria haver estat provocat.


Verónica Lamas

0 Comments:

Post a Comment