Ja ha començat una nova edició del Femitic, un concurs de vídeos realitzats per a dones, iniciativa de Dones en xarxa per fomentar l’ús de les noves tecnologies dins del col·lectiu femení.

Des del 2 de juny i fins al 6 de setembre poden participar totes les dones residents al territori espanyol majors de 16 anys amb vídeos relacionats explícitament amb la participació de les dones en les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

L’objectiu del certamen és fomentar la creació de continguts digitals entre les dones i la seva participació a Internet i a les xarxes socials, a més de disminuir la fractura de gènere en l’entorn digital i promoure Internet com un espai on compartir valors igualitaris entre els i les joves. Amb aquesta iniciativa també es pretén augmentar la presència de les dones com a creadores de continguts a Internet.

Els vídeos, que no han de superar els 5 minuts ni els 50 Mb, hauran de ser enviats a través de la pàgina del certamen
Femitic, on s’aniran publicant les creacions per a què els visitants de la pàgina puguin votar el seu vídeo favorit a partir de setembre. D’aquesta primera votació sorgiran 10 finalistes que seran valorades per un jurat, presidit per la directora i guionista Rosa Vergés. El jurat serà qui decideixi les dues guanyadores del concurs, amb uns premis dotats de 5.000 i 2.000 euros.

Sonia López

Més informació:
- Dones en xarxa
- Femitic

0 Comments:

Post a Comment