Avui, 20 de maig, se celebra la Festa Major de Sant Boi, que omplirà la ciutat de festa amb actuacions musicals, espectacles i tallers per a tots els ciutadans fins el cap de setmana.

La Festa va començar ahir a la Plaça de l’Ajuntament amb l'Orquestra Montgrins i el pregó del germà Quim Erra i Mas, Director General de la Cúria Provincial de l’Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu, amb motiu a la propera inauguració del Parc Sanitari Sant Joan de Déu – Hospital General.

Durant aquests dies podrem veure a la ciutat grups musicals com Aston, Cucarachas Enojadas, Delafé y las flores azules, Entrevarios, La Caja de Pandora i Efecto Mariposa. Aquest darrer grup tocarà a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta el dissabte a la nit. També tindrem l’oportunitat d’assistir a concerts més personals com els que ofereixen Duquende amb Chicuelo i, d'altra banda, Joan Isaac, amb qui es commemoraran els 30 anys de Ràdio Sant Boi.

A part de sentir música també hi ha lloc per a la participació aquests dies amb la Marató de Dansa previst per avui de 18 a 21 hores a la Plaça Catalunya, i els diversos tallers participatius que podeu consultar al programa de la Festa Major.

La cloenda, com cada any, arribarà amb el piromusical que es podrà veure a les 22.30h del diumenge al Parc de la Muntanyeta.


Sonia López

Més informació:
- Programa de la Festa Major

0 Comments:

Post a Comment