Sant Boi s’uneix una vegada més a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, del 22 al 29 de setembre. Aquest any destaquen dues iniciatives: la passejada en bicicleta “Pedala pel canvi climàtic” i la Cursa de Transports.

El dia 23, a les 18.30h, està previst que es doni el tret de sortida a la Cursa de Transports. Es tracta d’una cursa no competitiva entre sis tipus diferents de transports per comparar el preu, l’efecte contaminant i el temps que es trigaria anant amb cotxe, amb autobús, amb taxi, amb moto, amb bicicleta i a peu. La cursa comença a sis punts diferents de la ciutat i finalitza a la Plaça de l’Ajuntament.

D’altra banda, la passejada en bicicleta, que aquest any es fa sota el lema “Pedala pel canvi climàtic”, tindrà lloc el diumenge 27 i començarà a les 10.30 del matí a la Plaça Catalunya. Les inscripcions es podran fer mitja hora abans de la sortida. L’itinerari, d’uns 17,4 km, finalitzarà al Parc de Torreblanca de Sant Feliu de Llobregat, on hi haurà animacions i lliurament d’obsequis pels participants.

Aquestes només són algunes de les moltes activitats que es faran per arreu de Catalunya per conscienciar la població per a què agafi el transport públic o mitjans de transport no contaminants i evitar així l’ús del cotxe.

Sonia López

Més informació:
- Cursa de Transports
- Passejada en bicicleta: “Pedala pel canvi climàtic”
- Agenda d’activitats a tots els municipis

0 Comments:

Post a Comment