Els dies 6 i 7 de juny arriba a Sant Boi la 8ª Festa de l’Esport, una iniciativa de la Diputació de Barcelona per apropar l’activitat física a tothom.


Sense importar l’edat, el gènere o la condició física, tothom podrà fer exercici a la 8ª Festa de l’Esport. Els poliesportius i camps d’esports de Sant Boi es preparen per rebre a tot aquell qui vulgui participar a les activitats programades que inclouen des de classes d’aerobic, karate, pilates i ball, fins a exercicis aquàtics i els esports més practicats, com el futbol, el rugby o el voleibol.

A les diferents pistes de botxes de la ciutat també es podrà jugar a la petanca i també hi haurà un racó pels escacs i el billar. A més, per aquesta edició s’ha organitzat la primera passejada per a la salut de les dones pel matí del dia 7 que recorrerà els indrets de Sant Boi des del barri de Casablanca fins al parc de la Muntanyeta, on es realitzarà un exercici col·lectiu de tai-txi.

Cada any són més els municipis que participen en aquesta iniciativa que té com a principal objectiu potenciar el caràcter cultural i educatiu de l’esport i transmetre els beneficis per a la salut de la pràctica diària d’exercici. A més de la majoria de municipis de Barcelona, s’han incorporat a la Festa de l’Esport algunes poblacions de Girona i Euskadi.

Sonia López

Més informació:
- 8ª Festa de l’Esport
- Programa d’activitats a Sant Boi

0 Comments:

Post a Comment