3D Modelling and Design Laboratory, Energy Generation Group, Klitec Global Network, Bonito 33 i Viladesign Engineering han estat les empreses guardonades en l'edició de 2008.

L'empresa santboiana dedicada a l'enginyeria de l'automoció i al disseny tècnic industrial 3D Modelling and Design Laboratory ha guanyat el primer Premi Delta a la Millor Iniciativa Empresarial de l'any 2008. Amb una dotació econòmica de 5.000 euros, aquest és el principal reconeixement dels premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials que es van lliurar ahir per la tarda a Sant Boi. El segon premi, valorat en 3.000 euros, ha estat per l'empresa d'assessorament, construcció i instal·lació de sistemes basats en energies renovables Energy Generation Group de Gavà. El tercer premi, de 1.500 euros, ha reconegut l'empresa Klitec Global Network de Viladecans especialitzada amb desenvolupament d'instal·lacions relacionades amb energies renovables.

El Premi Delta a la Millor Iniciativa Comercial de l'any 2008, valorat en 4.000 euros, l'ha guanyat l'empresa Bonito 33 de Gavà, una peixateria amb espai per a la degustació que ofereix el servei de venda per Internet. I el remi "Fundació Ciutat de Viladecans" a la Millor Iniciativa en Tecnologies de la Informació i la Comunicació, valorat en 4.000 euros, ha estat er l'empresa de disseny de maquinària per als sectors aeronàutics, aeroespacial, nàutica, ferroviària i maquinària especial Viladesign Engineering de Viladecans.

Novena edició
Aquesta és la noveda edició dels guardons que organitzen els ajuntaments de Castelldefels, Gavà, El Prat, Sant Boi i Viladecans, en col·laboració amb el departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Fons Social Europeu i la Fundació Ciutat de Viladecans. L'objectiu és promoure la posada en marxa de noves iniciatives empresarials i reconèixer la seva aportació com a eines dinamitzadores de l'activitat socieoeconòmica. Els premis compten amb la col·laboració de La Caixa, Caixa de Catalunya, Caixa de Sabadell i Bankinter.

L'acte de lliurament va comptar amb l'assistència dels alcaldes de Sant Boi, Jaume Bosch; El Prat, Lluís Tejedor; Viladecans, Carles Ruiz; Castelldefels, Joan Sau, i Gavà, Joaquim Balsera. També hi van ser resents el coordinador de Desenvolupament Econòmic de la Diputació, Carlos Rivera; el tinent d'Alcaldia de Governança i Ciutadania de Sant Boi, José Ángel Carcelén; la tinenta d'Alcaldia d'Economia i Gestió Interna de l'Ajutnament de Viladecans, Maria Salmerón; el tinent d'Alcaldia de Promoció Econòmica i Comerç del Prat, Juan Pedro Pérez; la regidora de Promoció Econòmica i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Gavà, Laura Barrufet, i el gerent de la Fundació Ciutat de Viladecans, Joan Bassoles.

Font: Ajuntament

0 Comments:

Post a Comment