Com cada 23 d’abril els ciutadans de Sant Boi podran celebrar la festivitat de Sant Jordi passejant, entre llibres i roses, pels barris de la ciutat.

De 10h a 20h a la Rambla Rafael Casanova i a la Plaça de l´Ajuntament, els santboians podran visitar les carpes de les Biblioteques, fullejar les novetats literàries a les parades dels llibreters de Sant Boi i comprar tota mena de roses (fins i tot solidàries). Les Biblioteques, a més, han organitzat activitats relacionades amb el món de la literatura:

-A les 11h es realitzaran dues sessions simultànies de contes infantils (una es farà a la carpa situada a la Rambla Rafael Casanova i l’altra a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer – carrer Baldiri Aleu 6-8).

-A les 18h, també a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, ciutadans de Sant Boi celebraran el 200 aniversari del naixement d’Edgar Allan Poe fent una lectura de relats i poemes de l’escriptor nord- americà.


Al barri de Camps Blancs hi haurà, entre d'altres, cercavila, xocolatada i concurs literari. Altres activitats ja tradicionals són la ballada de sardanes (a les 19h a la Plaça de l'Esglèsia amb la colla Lluïsos de Taradell) i la jornada de portes obertes de l'Ajuntament.

Verónica Lamas

Més informació:

0 Comments:

Post a Comment