Es convoca el primer concurs de decoració floral a la ciutat, una iniciativa per guarnir Sant Boi amb flors i plantes naturals.

Sota el lema “Sant Boi, un balcó de flors”, s'obre aquest certamen per a tots els ciutadans i ciutadanes que vulguin decorar els seus balcons o terrasses que es vegin des del carrer. Per participar, només heu d’omplir un formulari on-line i adjuntar fins a tres fotografies dels vostres guarniments florals. També podeu entregar-lo en mà, juntament amb les imatges, a l’Oficina Municipal d’Atenció al Públic (Plaça de l’Ajuntament, 1). El termini d’inscripció finalitza el 4 de maig.

Entre tots els participants, el jurat escollirà quinze decoracions florals per visitar, de les quals només tres seran les guanyadores. Els guardons es lliuraran en el marc de la Festa Major d’enguany, el 17 de maig. Els premis consistiran en un xec regal de 260 euros i dos de 130 per bescanviar a les floristeries col·laboradores en el concurs: Floristeria Cabré, Cáliz, El niu de la flor, Floristeria-Quiosc La plaça, La Boutique de las flores, Roser, Floristeria Tere i Torrents.

Sonia López

0 Comments:

Post a Comment