Del 6 al 8 de desembre Sant Boi s’omple de carpes, exposicions, tradició i festa per donar la benvinguda a la 62a edició de la Fira de la Puríssima.

Presentació de la 62a Fira de la Puríssima

Encara que els cartells dissenyats per Mikel Urmeneta de Kukuxumusu ja fa dies que es poden veure als carres de la ciutat, la inauguració oficial d’aquesta nova edició de la Fira tindrà lloc el 6 de desembre a les 12 hores, davant la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de la mà de l’alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch i els regidors i regidores de l’Ajuntament.

Com cada any, els visitants de la Fira podran gaudir d’aquelles activitats que ja són senya d’identitat d’aquesta festa: la Fira del Planter, l’Exposició de Fruites i Verdures, la Fira Comercial i d’Automoció, parades d’artesania, la trobada de cotxes clàssics i antics, els concursos de talladors de pernil i arrossegament de pes amb cavalls, etc.

A més del les activitats clàssiques, també hi haurà novetats com la inauguració de l’obertura de l’accés al riu i al parc fluvial del Llobregat (dia 8 a les 12h al carrer Maria Girona) o la Festa de l’Animal de Companyia (dia 8 a les 11, Plaça de l’Agricultura) que inclourà diverses activitats destinades a estimular l’adopció de mascotes acollides al refugi Municipal d’Animals de Companyia.


Altres activitats que es duran a terme són la I Exhibició de Feines del Bosc, que tindrà lloc al parc de la Muntanyeta,o el Mercat d’Art Jove, un espai on el artistes exposaran i vendran les seves creacions i on trobarem tallers destinats a estimular la creativitat dels més joves.

Durant els tres dies que dura la Fira, els visitants podran gaudir també de diferents exposicions: pintura, fotografia, poemes, patchwork o una mostra dedicada a la història del cinema (a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer) feta amb motiu de la propera inauguració de les sales de cinema que s’estan construint al carrer Jaume I.

El Firabus, un servei d’autobus gratuït amb una freqüència de pas de 15 minuts i amb parades al nucli antic (davant l’estació dels Ferrocarrils), a la zona comercial de la Muntanyeta (Baldiri Aleu / camp de futbol) i a la Fira d’atraccions (ronda de Sant Ramon / Carretera c-245) facilitarà la visita dels diferents espais de la Puríssima.

Tallers de ioga, tennis, papiroflèxia, tai xi, cuina, tertúlies literàries, rugby, contes, cercaviles, degustacions, tallers de pagès o concerts (entre els que destaca l’actuació de Facto Delafé y las Flores Azules, el dia 5 a les 23h a Can Massallera), ompliran tres dies de festa a Sant Boi.

Verónica Lamas


Més informació:
- Programa de la Fira

1 Comment:

  1. Anónimo said...
    Ooooh, està molt bé lo del Firabus! Ara no em farà tanta mandra anar d'una punta a l'altra del poble per veure-ho tot... :)

Post a Comment