L’espia britànic James Bond té la seva pròpia exposició a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, "Bond 007 sedueix i dispara". Durant el mes de novembre, els visitants podran admirar peces de col·leccionista sobre el personatge del novel·lista Ian Fleming.

Cartells de les pel·lícules, fotografies signades, pins, programes de cinema de mà originals, ninots dels personatges, rèpliques dels cotxes, un maletí amb cartes i fitxes de Casino Royale i altres objectes mítics de la saga són només algunes de les meravelles que podran veure els fans de James Bond a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer (Parc de la Muntanyeta). Per descomptat no falten les pel·lícules, les bandes sonores, revistes i els llibres originals.

Tot aquest material ha estat recopilat pel col·leccionista Francesc Sirvent, autor del llibre Bond 007: seduce y dispara, que el divendres 7 de novembre a les 18:30h oferirà una xerrada sobre l’agent secret amb tot de curiositats i anècdotes sobre el personatge. Al final de la conferència, es farà un recorregut explicatiu per l’exposició i se sortejaran regals sobre James Bond. A més, el dimecres 5 a les 18:30, hi haurà una tertúlia literària on Manolita Sanz parlarà d’una de les novel·les més famoses de l’espia secret: Goldfinger.

La mostra "Bond 007 sedueix i dispara" serveix per commemorar el centenari de l’escriptor Ian Fleming, creador del personatge, i coincideix amb l’estrena al cinema de la nova pel·lícula de l’agent 007 protagonitzada per Daniel Craig, Quantum of Solace, que s’estrena a les nostres sales el 21 de novembre.

Aquells que visitin l’exposició, que es mantindrà fins el 28 d’aquest mes, podran recollir un punt de llibre i un complet programa de la mostra on es revelaran tots els secrets de l’espia britànic: les seves novel·les i pel·lícules oficials, dades personals, les seves "noies", els gadgets que utilitza, els actors que li han posat cara, els seus enemics i moltes més curiositats.

Sonia López

Més informació:
- Biblioteques de Sant Boi

0 Comments:

Post a Comment