"Bicing" a Sant Boi

El bicing de Sant Boi començarà amb 27 àrees d'aparcament i 216 bicicletes. El bicing és un sistema de transport públic alternatiu que pretèn millorar el trànsit a l'interior de la ciutat així com els trajectes sent també un sistema sostenible.
El 21 d'octubre Antoni Poveda, el president de l'Entitat Metropolitana del Transport (EMT), i Jaume Bosh, l'alcalde de Sant Boi, van signar el conveni que permetrà implantar la primera fase del bicing a Sant Boi. A partir de l'any vinent Sant Boi podrà fer ús del nou sistema públic de bicicletes que constarà de 27 àrees d'aparcament i 216 bicicletes situades als punts més transitats del municipi i distribuïts per tots els barris, entre ells les estacions del carrilet. Es calcula que 5000 persones de Sant Boi podrien ser usuàries encara que s'espera que el nombre augmenti quan aquest sistema es posi en funcionament l'any vinent. A més, s'ampliaràn les zones d'aparcament a 300 o 400 metres per facilitar els desplaçaments interiors.

4 Comments:

  1. Anónimo said...
    La verdad es que sería una buena idea. Para trayectos por Sant Boi hay veces que no sale a cuenta coger el coche, y el transporte público supone la espera hasta su llegada. Este nuevo sistema de transporte facilitaría tanto el rápido desplazamiento por el pueblo sin necesidad de espera, como la no contaminación del medio ambiente.

    Espero que de verdad tenga una buena acogida por parte de la población.
    Anónimo said...
    En este pueblo somos muy raros,en vez de alegrarnos por estas iniciativas sacamos peros a las cosas. Yo utilizaré este servicio.
    Anónimo said...
    S'espera fa temps i no han dit res més al respecte. On es troba aquesta proposta? Una més que es queda al tinter? Snif.
    Anónimo said...
    Si es fa la notícia en positiu...també es podria fer en negatiu no?...Es farà el bicing o no?

Post a Comment