L’ICS celebra la Setmana de la Salut amb diferents activitats adreçades als ciutadans. Hospitals i centres d’atenció primària acolliran activitats i xerrades de promoció de la salut dins els actes de celebració del 25è aniversari de la institució.

Del 22 al 28 de setembre els hospitals i els centres d’atenció primària (CAP) de l’Institut Català de la Salut (ICS) organitzaran activitats comunitàries, exposicions, tallers i xerrades divulgatives adreçades a la ciutadania per tal de donar a conèixer serveis, com la programació de visites per internet, o informar sobre hàbits i estils de vida saludables. L’objectiu és mostrar els serveis sanitaris com a equipaments oberts a la ciutadania i promotors d’activitats de promoció de la salut.

Al territori corresponent al Servei d’Atenció Primària Baix Llobregat Litoral, es duran a terme les següents activitats:

St. Vicenç dels Horts: Punt divulgatiu per informació sobre assignació i canvi de metge i programació per Internet (Centre de Salut Vila Vella); Taller per a pacients amb Tractament Anticoagulant Oral; Taller per a cuidadors de persones depenents; Taller de cures del peu diabètic; i Taller d’alimentació per a diabètics .

Viladecans: Punt divulgatiu per informació sobre assignació i canvi de metge i programació per Internet. A l’Hospital de Viladecans durant tota la setmana hi haurà un estand d’informació a l’entrada del centre. Els usuaris podran fer-se diverses proves per controlar el seu sucre o la pressió. També es donaran consell dietètics i d’hàbits de vida saludable. A tots els visitants se’ls obsequiarà amb una poma.

St. Boi: Punt divulgatiu per informació sobre assignació i canvi de metge i programació per Internet (Centre de Salut Vinyets).

Font: Àrea d'Activitat d'Atenció a la Persona Usuària i Comunicació SAP Baix Llobregat Litoral - Centre de Salut Vinyets

0 Comments:

Post a Comment