El Health Universitat de Barcelona Campus (HUBc) va aconseguir al passat octubre la distinció de Campus d'Excel·lència Internacional per part del Miniteri d'Educació i el Miniteri de Ciència i Innovació.

El HUBc és un campus urbà que s'estén en diverses localitats, entre elles Sant Boi de Llobregat, per tractar la recerca i la investigació en els camps científics i socials per tal de millorar la salut de les persones. A més, pretén que amb la implantació de centres universitaris o de salut, el municipi millori i s'integri entre les zones de major desenvolupament. En aquest punt entra Sant Boi, amb el Parc Sanitari en Salut Mental com a referència d'aquest àmbit de salut i investigació.

Aquest matí s'ha constituït el plenari del Health Universitat de Barcelona Campus, jornada dirigida pel rector de la Universitat de Barcelona (UB), Dídac Ramírez, i en la que s'ha tractat la importància del HUBc en l'àmbit de la recerca i l'economia. Alhora, s'han centrat en accions ja realitzades i en noves propostes.

En aquesta jornada ha intervingut l'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, presentant les instal·lacions de salut del municipi, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Les apostes de Sant Boi realitzades en l'últim any en la millora de centres de salut mental, l'organització de congressos i jornades de primer nivell científic o la incorporació al fòrum BioRegió de Catalunya són part de les accions que l'han catalogat com a referent en aquesta àrea.

Més informació:

0 Comments:

Post a Comment