El proper 7 de novembre l'associació ADISFI (Asociación de jóvenes Discapacitados Físicos de Sant Boi) presentarà el I Festival de Cinema per la Superació, un certamen que es celebrarà de l’1 al 3 d’octubre de 2010 i que té com a objectiu difondre, a través del cinema, la problemàtica general de les persones amb discapacitat física.

La presentació, que es durà a terme el 7 de novembre a partir de les 18h a l’Hotel FrontAirCongress de Sant Boi, comptarà amb la presencia del padrí del Festival, Toño conegut com “El diablo sobre ruedas”, guionista y monologuista del programa El Hormiguero, de Cuatro.


El I Festival de Cinema per la Superació, que se celebrarà al 2010, comptarà amb la projecció de 5 títols relacionats amb la discapacitat com Va a ser que nadie es perfecto o El truco del manco, que es podran veure als nous cinemes de Sant Boi (Plaça de Gaietà Mestres).

Els assistents al Festival podran gaudir d’altres activitats que giraran al voltant del tema de les discapacitats: xerrades informatives, exposicions fotogràfiques, cinefòrums, jocs infantils…

L’organització oferirà serveis d’àudioguies i traducció de signes per les persones amb deficiències visuals i auditives.

Verónica Lamas

Més informació:

0 Comments:

Post a Comment