El festival de la crisi


És evident que l'actual crisi afecta a tots els àmbits i l'Altaveu d'enguany tampoc n'és una excepció. A una austera roda de premsa a l'Hotel El Castell tant la Regidora de Cultura i Turisme, la Sra. Montserrat Mirabent, com el màxim responsable del festival, Albert Puig, ens han desgranat com serà l'Altaveu del proper setembre, concretament del 10 al 13.
Aquest festival "sense etiquetes" fa una aposta aquest 2009 per les propostes musicals més properes i alhora variades tot i que falti un cap de cartell clar. De tota manera ens trobem amb un conjunt d'actuacions més que correctes.
Trobarem ecos d'altres altaveus recents, com les actuacions de Love of Lesbian o el concert en solitari de Lluís Gavaldà -Els Pets-que ens visità recentment. Podrem veure l'actuació delas actuals reis de la rumba catalana -Gertrudis- o disfrutar del magnífic directe de The unfinished sympathy que acompanyarà als grups novells de l'Altaveu Frontera, que ens torna a portar una mostra eclèctica de les noves propostes locals.
A més podrem veure altres com Ix!, The new Raemon o The Pepper Pots per destacar-ne altres noms. Enguany es conmemoraràn els 50 anys de la Nova Cançó i podrem veure homenatges a tots els concerts. Una bona excusa per no perdre-s'ho. els La cita el proper 10 de setembre. L'Altaveu ha tornat.

0 Comments:

Post a Comment