Del 15 al 20 de maig Sant Boi celebrarà la Festa Major amb més participació i propostes que mai.

Enguany se celebra el Centenari de la Cooperativa Agrària Santboiana i per aquest motiu pronunciarà el pregó el Conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat, Joaquim Llena i Cortina, aquest divendres a les 22 hores a la Plaça de l’Ajuntament. Seguidament, l’Orquestra Meravella serà l’encarregada de començar la Festa amb el ball tradicional.

Al Can Massallera tindrà lloc el Groove Diamond House Festival, d’entrada gratuïta. La música electrònica la posaran diversos DJ’s locals i nacionals des de les 8 de la tarda fins les 3 de la matinada.

Qui vulgui apostar per l’humor, podrà assistir a la Plaça de l’Agricultura, on Yuri y su orquesta de cosmonautas ens portarà a un cabaret còsmic on es barreja la música mestissa amb un humor surrealista. Després del cabaret musical, actuarà el grup Los Mejores, que interpretarà la millor música dels anys 70 i 80.

I això només és el principi. Durant aquests dies de festa es podrà gaudir de les actuacions musicals de Pastora, Carmen Linares, Doble Sentido (Rubén i Jorge del programa Operación Triunfo), Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Pep Sala & Mónica Green, Calima i alguns grups locals com Loren & Banda Ancha, Mel, Les Philippes o Regresión.

Tampoc s’obliden en aquesta edició les activitats infantils que inclouran des d’espectacles de circ fins a pujades en globus, passant per xocolatades i tallers de manualitats.

I com cada any, acomiadarem la Festa Major amb l’espectacle piromusical, que tindrà lloc al Parc de la Muntanyeta el 20 de maig a les 22.30 hores.

Sonia López

Més informació:
- Programa de la Festa Major

0 Comments:

Post a Comment