Futbol
La darrera setmana el Santboià va guanyar 2-1 al Palamós,i per tant, seguim sisens a un punt del Manlleu. A la jornada 32 ens la jugarem contra el mateix Manlleu. L'ascens està més a prop.
En quant al Marianao-Poblet va haver-hi repartiment de punts davant de La llagostera. És quart a només tres punts de La llagostera.
Rugby
La setmana pasada la UE Santboiana va guanyar per 20-3 al Getxo Artea, recuperant així la quarta posició.
Ens trobem ja a la jornada 17, penúltima de la liga, sense opcions pels nostres, que s'enfronten al AMPO Ordizia.
Volei
El passat cap de setmana l'Equip Senior Femení del CV SANT BOI es vaproclamar campió del Campionat de Catalunya de 1ª Divisió. Aquest
campionat s'ha aconseguit a falta d'una jornada perquè el campionat deCatalunya arribi a la fi.
Ha estat una victòria molt regular amb només dues derrotes en 21 partits. Aquest campionat dóna l'acces al nostre equip a disputar les fases d'ascens a 1ª Nacional que es celebraran del 7 al 10 de Maig , en un lloc encara per determinar.
Beisbol
En quant al beisbol, el nostre equip, el Sant Boi va perdre el primer partit (1-0) enfront els Halcons de Vigo mentre que l'endemà, al segon partit, treient el millor Marc Carrillo, que va fer un Home Run amb dos en base. Gran partit general de tot l'equip que va treure tot el seu potencial ofensiu i va deixar el marcador 6 a 16.

0 Comments:

Post a Comment